Over restaurant The Leaf

Wie zijn wij


Restaurant The Leaf is een familiebedrijf. Het team bestaat uit Zhen Lam, Joey Lam en Cha Cha Lou.

In november 2015 volgde Cha Cha het Bhagavad Gita Seminar 'Zoals ze is'. Door dit seminar raakte zij geïnspireerd en besloot zij zelf vegetarisch te worden. Liefde voor mens en dier is de basis van het idee en daarnaast toont de moderne wetenschap ook aan dat een vegetarische levensstijl gezonder is. Zodra Cha Cha vegetarisch was geworden merkte zij op dat er erg weinig vegetarisch aanbod buiten de deur aanwezig is. Niet kort daarna vertelde haar tante dat zij een restaurant wilde openen in Den Haag. "

Al snel kwam het team bij elkaar en pitchte Cha Cha haar idee voor een vegetarisch concept. Het concept werd omarmd en gezamenlijk hebben zij vanaf dat moment het concept verder doorontwikkeld en zo ontstond het vegetarische restaurant The Leaf. Restaurant The Leaf is gevestigd aan het Spui in het hartje centrum van Den Haag"


  • We serve the best food in town.
  • Always fresh
  • The best service.

100% Vegetarisch

Het woord vegetariër stamt af van het woord vegetus, dat "ongeschonden", "gezond", "vers" of "vol leven" betekent. The Leaf is een 100% vegetarisch restaurant. Wij hebben op onze menukaart alleen maar vegetarische gerechten staan en zelfs een paar vedische gerechten. Wij willen u een hogere smaakbeleving laten ervaren op basis van vegetarische ingrediënten. Kortom: bij ons vindt u "Food for the Soul."